Age Element

Huidveroudering; de één heeft er vrede mee, de ander rent er het liefst hard voor weg. Helaas is dat laatste geen optie. We kunnen de tijd niet stilzetten en net zo min kunnen we huidveroudering tegen gaan. Huidtherapeuten kunnen niet toveren, maar wat we wel kunnen; ervoor zorgen dat je stralend ouder wordt!

Wat houdt de Age Element behandeling in?

De Age Element behandeling is een behandeling van Mesoestetic en heeft als doel het verminderen van rimpels, het verstevigen en liften van de huid en het egaliseren van de huidskleur.
We beginnen de behandeling met een intensieve reiniging, waarbij we de natuurlijke vetlaag van je huid herstellen. Tijdens de behandeling worden je huidcellen geactiveerd terwijl de dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Een booster en masker zijn beide onderdeel van de Age Element behandeling. Bij de booster hebben we keuze uit 4 soorten en bij het masker uit 2. Deze keuze baseren we op wat jouw huid nodig heeft, maar dat doen we niet zomaar. Via een app stellen we vragen in de vorm van een quiz. Op basis van je antwoorden bepalen we welke producten jouw huid nodig heeft. De behandeling is dus erg persoonlijk en op maat! Vervolgens sluiten we de behandeling af met een fijne huidverzorging, zodat je weer schoon en verzorgd de deur uit gaat!

Is de Age Element behandeling voor iedereen geschikt?

De Age Element behandeling is voor iedereen die ouder wil worden met een mooie en gezonde huid.

Heb je ook interesse in de Age Element behandeling?

Wil jij ouder worden met een mooie en gezonde huid? Heb jij behoefte aan het verminderen van je rimpels of het verstevigen van je huid? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en helpen we je zo verder.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: 0626306557
: 085 743 01 22
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

 
: 0626306557
: 085 743 01 22
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek