Aquaglo Plus

AquaGlo plus

Een instant glow krijgen, wat willen we nog meer? Iedere dag kijken we in de spiegel en zien we wel iets wat ons stoort. Dat ene vlekje, rimpeltje of een niet egale huid. En voor ieder probleem hebben we weer een andere behandeling nodig.Dan kan je net zo goed in de huidpraktijk gaan wonen… Of is het met één type behandeling ook op te lossen? Het verlossende antwoord: ja, dat kan zeker!  De AquaGlo plus is een unieke alles in één hydradermabrasie behandeling.

Wat houdt de AquaGlo plus behandeling in?

De AquaGlo plus wordt aangedreven door een vacuüm kracht en kan je huid daardoor intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren. Maar wacht, het houdt namelijk niet op! Ook verwijderen we middels de behandeling onzuiverheden en dode huidcellen tot diep in de poriën. Daarnaast is het een vorm van pijnloze huidverjonging, met als resultaat: een directe glow op je huid. En dat allemaal in één sessie. De wonderen zijn echt de wereld nog niet uit!

Een leuk feitje: na de behandeling zie je de onzuiverheden terug in het water.

Is de AquaGlo plus behandeling voor iedereen geschikt?
De AquaGlo plus behandeling is geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en zelfs iedere huidskleur en daarmee dus geschikt voor iedereen. Tevens is de behandeling geschikt voor alle soorten huidproblemen.

Heb je ook interesse in een Aqua Glo Plus behandeling?

Ben je het zat om voor iedere huidprobleem weer een andere huidbehandeling moet ondergaan? Wil je dat je zoektocht naar de ‘perfecte huidbehandeling’ eindelijk eens tot een einde komt? Dit is je geluksdag! Heb je interesse of wil je eerst wat meer informatie? Boek dan zeker een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en je zo verder helpen.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: 0626306557
: 085 743 01 22
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek