CRYOTHERAPIE

Cryotherapie

Heb je last van oneffenheden op de huid, bultjes of wratjes? In veel gevallen zijn deze oneffenheden onschadelijk voor jouw gezondheid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het je niet dwars kan zitten. Vind je de vlekjes op jouw gezicht toch minder mooi en zou je deze graag willen verwijderen? Dan is cryotherapie sterk aan te raden. Alles wat je moet weten over cryotherapie lees je hier.

Wat doet cryotherapie? 

Cryotherapie is een unieke en onschadelijke manier van oneffenheden verwijderen. Door het gebruik van een Cryopen kunnen de stukjes huid worden verwijdert. De Cryopen kan op de millimeter nauwkeurig de oneffenheden aanpakken. Zo wordt gezond weefsel niet aangetast. Heb je bijvoorbeeld een klein donker vlekje op jouw gezicht? Dan kan dit met een beurt effectief worden verwijderd.

De Cryopen zorgt ervoor dat het gerichte stukje huid of bultje bevriest. Hierdoor ‘overlijdt‘ het stukje huid als het ware en en komt hier een nieuwe huid voor terug. De ingreep is pijnloos en zeer effectief. Veelal zijn er maar één of twee afspraken voor cryotherapie nodig voor een perfect resultaat.

De voordelen van cryotherapie 

Cryotherapie heeft eindeloos veel voordelen. Als eerste is het een onschuldige behandeling. Je brengt jouw huid dus niet in gevaar en geniet van een prachtig resultaat. Een ander voordeel is dat de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. Cryotherapie is daarnaast ook erg betaalbaar. Je geniet voor maar een paar tientjes van weer een stralende huid zonder oneffenheden.

Wat kan er behandeld worden met cryotherapie

Cryotherapie kan voor verschillende oneffenheden worden toegepast. Wratjes en bultjes kunnen worden verwijderd met cryotherapie. Ook donkere vlekjes en moedervlekken kunnen aangepakt worden. Cryotherapie is over het hele lichaam toepasbaar. Wil je weten of jouw oneffenheden aangepakt kunnen worden? Neem dan eenvoudig telefonisch of online contact met ons op.

Na de behandeling

Het herstel na cryotherapie gaat altijd zeer voorspoedig. Het wondje door de cryotherapie heeft altijd wat tijd nodig om te genezen. Het kan voorkomen dat de huid donkerder is de eerste dagen na de behandeling en er een korstje kan ontstaan. De huid heeft 10 tot 14 dagen de tijd nodig om volledig te herstellen. Krab niet aan het wondje en laat jouw lichaam het werk doen. Wij raden aan om fel zonlicht te vermijden en geen verzorgingsproducten te gebruiken met chemische ingrediënten.

Wil jij ook afrekenen met oneffenheden op de huid?

Probeer dan cryotherapie. Wij helpen jou graag om een zuivere huid te creëren. Neem persoonlijk contact met ons op voor een cryotherapie afspraak of meer informatie of cryotherapie.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

AFSPRAAK PRIJSLIJST

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.