dermapen

Derma-pen

Geef je huid het beste met een Derma-pen behandeling

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar onze huid heeft dagelijks veel te lijden. Hoe goed je ook voor je huid zorgt, schadelijke invloeden van buitenaf kunnen een nadelig effect hebben op hoe je huid eruitziet. Niet alleen blootstelling aan de zon kan rimpels en vlekjes veroorzaken. Ook slechte voeding, acne of het verlies van elasticiteit in de huid kunnen ontsierende gevolgen hebben. Gelukkig zijn littekens, vlekjes en lijntjes geen enkel probleem voor de huidtherapeuten van AJ Skin Clinic. Met een Derma-pen behandeling zorgen we ervoor dat jouw huid weer kan stralen.

Zichtbare verbetering Derma-pen

Bij AJ Skin Clinic begrijpen we dat je je ontzettend kunt storen aan oneffenheden in je huid, wat de reden van het ontstaan ook is. Zeker met de gevolgen van langdurige acne of schade door de zon wil je niet langer geconfronteerd worden. Dat hoeft ook niet langer, want een Derma-pen behandeling bij AJ Skin Clinic kan wonderen doen. Ongeacht je leeftijd of je huidtype zorgt een behandeling met de Derma-pen voor een zichtbare verbetering van de huid. Omdat onze gespecialiseerde huidtherapeuten met deze behandeling de huid in de diepte aanpakken hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen van buitenaf.

Herstelproces met Derma-pen

Hoewel de steriele naalden van de Derma-pen nauwelijks zichtbaar zijn hebben ze een bijzonder effect op je huid. Met behulp van deze naaldtechniek zorgen kleine prikjes voor vibratie. Het is precies wat de huid nodig heeft om een herstelproces op gang te brengen. Zo wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Door in de diepte deze processen op gang te brengen wordt de huid van binnenuit versterkt. Het effect ervan op de huid is indrukwekkend. Wil je je huid echt het beste geven? Dan is het slim om voor een Derma-pen behandeling bij AJ Skin Clinic in kuurvorm te kiezen.

Langdurig effect met Derma-pen

Onze huidtherapeuten zijn erin gespecialiseerd om jouw huid te geven wat het nodig heeft. Een Derma-pen behandeling in onze huidkliniek wordt uitgevoerd nadat je huid is schoongemaakt. Hoewel je de micronaaldjes licht zult voelen, zal de behandeling over het algemeen pijnvrij zijn. Mogelijk zal de huid na de behandeling wat gaan schilferen. Dat is een goed teken, want dit komt door de versnelde celdeling. Na enkele weken zal je huid er zichtbaar beter uit gaan zien. Het proces in de diepte van de huid zal nog maanden actief blijven, dus ook op lange termijn zorgt deze behandeling voor merkbare huidverbetering.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: 0626306557
: 085 743 01 22
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek


  OPENINGSTIJDEN
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 9:00 – 20.30
  Woensdag 9:00 – 18.00
  Donderdag 9:00 – 20.30
  Vrijdag 9:00 – 18.00
  Zaterdag 9:00 – 16.00
  zondag Gesloten