Cryolipolyse behandeling – Vet bevriezen.

Vele kilo’s afgevallen, maar toch nog enkele plaatsen op je lichaam waar het moeilijker loopt? 

Misschien herken je het wel. Je hebt je zeer goed aan je dieet gehouden en je bent dan ook zeer trots dat je veel kilo’s bent verloren hierdoor. Je zal dit dan ook goed merken aan je lichaam. Helaas zijn er ook plaatsen op je lichaam die minder goed reageren op het dieet. Plaatsen waar het vet ook eenvoudiger blijft zitten, waar je dieet dus geen vat op heeft. Hiervoor zou cryolipolyse kunnen helpen. Lees hieronder daarover meer informatie.

Wat houdt de cryolipolyse(vet bevriezing) behandeling in? 

Zeer simpel gezegd betekent dit dat overtollig vet op je lichaam afgebroken wordt door gebruik te maken van een toestel dat dit vet gaat bevriezen. Hoe komt dit? Onze vetcellen kunnen deze koude temperaturen niet verdragen. Wanneer dit toestel dus gebruikt wordt, herkennen onze hersenen deze vetcellen niet meer als de onze. Daarom worden ze dan ook afgestoten van ons lichaam. Dit gebeurt ook niet in een keer. Dit gebeurt heel geleidelijk. Gemiddeld duurt dit proces zo’n 8-12 weken. Dan ziet u de optimale resultaten. Na een behandeling kan je rekenen op een vermindering van vet met 20-30%. Voor velen zal dit voldoende blijken te zijn. Maar sommige mensen wensen dan toch nog een tweede beurt. Ook dit is natuurlijk mogelijk. Wel raden we je aan om bij eenzelfde plaats op het lichaam een 8-tal weken te wachten tot de tweede beurt. Hierdoor kan je lichaam ook even de nodige rust nemen na het afbreken van deze cellen.

Is de cryolipolyse behandeling voor iedereen geschikt? 

Iedereen met een ‘probleemgebied‘ kan hiervan gebruik maken. Dit betekent natuurlijk niet dat je niets meer hoeft te doen en plots de ideale maten zal krijgen. Maar voor mensen die merken dat ze bijvoorbeeld na het diëten toch niet alle vet op bovenarmen, buik, flanken, aan de love-handles, op de heupen enzovoort kwijt geraken, kan dit alvast een zeer goede ondersteuning bieden. Het zorgt er niet enkel voor dat er vet afgebroken wordt door het lichaam, maar ook dat het lichaam er strakker kan uitzien, en dit op de zones die je zelf wenst!

Heb je ook interesse in een cryolipolyse behandeling? 

Zegt het vet verminderen door deze methode jou ook wel iets? Wil je er graag meer informatie over? Boek dan zeker een vrijblijvende eerste afspraak. Daar kunnen we je alvast verder helpen met al je verdere vragen.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

Meer prijzen AFSPRAAK

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.