BEENVAATJES VERWIJDEREN

Beenvaatjes verwijderen

Wanneer je last hebt van zichtbare beenvaatjes kun je je hier behoorlijk aan storen. Je bent zeker niet de enige die last heeft van deze klacht. Zeker als er een aantal vaatjes bij elkaar zit kan dit voor ontsierende verkleuringen in de huid zorgen. Veel vrouwen schamen zich voor hun benen en willen af van deze oppervlakkige spataderen. Gelukkig kun je er bij AJ Skin Clinic wat aan laten doen zodat je vol zelfvertrouwen van het leven kunt genieten.

Hoe ontstaan beenvaatjes?

Net zoals bij veel andere huidaandoeningen geldt ook voor beenvaatjes dat een erfelijke component een rol speelt. Zeker vrouwen die voor bijvoorbeeld hun beroep veel moeten staan hebben last van deze klacht. Ook dieper gelegen spataderen kunnen voor druk op de beenvaatjes zorgen waardoor deze nog meer zullen verslappen. Omdat het bloed niet verder kan stromen verkleuren de beenvaatjes. Verkleuringen in rood, blauw en paars zijn dan mogelijk.

Laserbehandeling bij AJ Skin Clinic

Omdat er bij AJ Skin Clinic gewerkt wordt met moderne apparatuur is deze lasertechniek voor veel huidproblemen een fantastische oplossing. Ook zichtbare beenvaatjes verwijderen zijn zo goed te verhelpen. Door de lichtstraal die wordt uitgezonden door de laser stolt het bloed in het beenvaatje. Zonder schade te veroorzaken aan de omliggende huid zal het beenvaatje verwijderen worden vernietigd en verdwijnen. Een laserbehandeling bij AJ Skin Clinic is een doeltreffende manier om af te rekenen met die ontsierende beenvaatjes.

Gratis intakegesprek

Bij AJ Skin Clinic staan huidtherapeuten voor je klaar. We snappen dat een cosmetisch probleem om een passende oplossing vraagt. Tijdens het intakegesprek nemen we de tijd om je verwachtingen met je door te spreken. Uiteraard is dit eerste gesprek geheel kosteloos. Door tijdens het intakegesprek de beenvaatjes te bekijken kan de huidtherapeut inschatten hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Je hoeft je benen zo nooit meer te verstoppen!

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

AFSPRAAK PRIJSLIJST

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.