Rimples

Rimpels verminderen en huidverstrakking door middel van fractional laser

Krijg jij steeds meer last van fijne lijntjes en beginnende rimpels? Dan is fractional laser een heel goede manier om die te verminderen. Of zelfs te laten verdwijnen. Fractional laser is een behandeling die onder andere wordt gebruikt om littekens te vervagen en poriën te verkleinen. Maar de behandeling wordt ook toegepast als anti-aging. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd en krijgt je huid een frisse, gezonde uitstraling. Fractional laser is een veilige en effectieve behandeling voor iedereen die graag een gladdere en jongere huid wil hebben.

Hoe werkt fractional laser?

Bij fractional laser wordt een compacte bundel hitte diep in de huid gebracht. Dit gebeurt op een zorgvuldige en gecontroleerde manier. De huid gaat vervolgens aan het werk om dit gebied te herstellen. Dat gebeurt door de aanmaak van elastine en collageen. Het mooie daarbij is niet alleen het behandelde gebied, maar ook het omliggende gebied zich herstelt. De diepere lagen van de huid worden vernieuwd, maar ook de oppervlakte van de huid verbetert zichtbaar door fractional laser. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan aanvoelen alsof je speldenprikjes krijgt.

Voordelen van fractional laser

Fractional laser is een snelle en effectieve behandeling tegen rimpels, lijntjes en oneffenheden van de huid. Het grote voordeel is dat de huid zich heel snel herstelt. De herstelperiode na de behandeling is dan ook maar 2 tot 4 dagen. Na 2 tot 4 maanden is er een optimaal resultaat te zien. Fractional laser werkt ook preventief. Het verbetert namelijk de conditie van de huid. Zo is de huid minder gevoelig voor rimpelvorming en behoud je een jeugdige en frisse uitstraling. De behandeling is ook geschikt om littekens te vervagen of te laten verdwijnen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen, overleg je met je

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: 0626306557
: 085 743 01 22
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek