Skin Booster

Skinbooster

Een mooie en glanzende huid. Dat wil toch iedereen? De één is gezegend met een prachtige huid, terwijl de meesten van ons toch wel een Skinbooster kunnen gebruiken. Wil je een eind maken aan je droge en slappe huid en kan jouw huid wel een dosis hyaluronzuur gebruiken? En dat allemaal zonder het opvullende effect van een normale fillerbehandeling? Lees snel verder!

Wat houdt de Skinbooster behandeling in?
De Skinbooster is een injectiebehandeling van ongeveer 30 minuten, waarbij je huid wordt voorzien van een dunne filler. De dunne filler bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, antioxidanten en andere natuurlijke ingrediënten om je huid te hydrateren en te repareren. Waar een normale fillerbehandeling een opvullende werking heeft, is dat bij deze behandeling niet het geval. De Skinbooster behandeling richt zich puur op hydrateren en opnieuw activeren van collageen aanmaak.

De vloeistof wordt in de huid aangebracht door middel van de Mesogun U225, welke op hoge snelheid kleine gaatjes maakt in je huid. Hierna kan de huid een beetje prikken, maar verder ervaar je geen pijn. Daarom komt er geen verdoving aan te pas. Aan het einde van de behandeling kalmeren we je huid door een verkoelend huidproduct aan te brengen.

Na de behandeling heb je een strakkere, egalere en gladdere huid. Ook verbetert de behandeling je huidstructuur en voelt je huid hierdoor steviger aan. Voor het beste resultaat raden we aan de behandeling 3 maanden lang, 1 keer per maand uit te laten voeren.

Waar moet je op letten na de behandeling?
Na de behandeling mag je 3 dagen niet sporten, naar de sauna of andere activiteiten verrichten waarbij je wat meer zweet. De gaatjes in je huid hebben tijd nodig om dicht te gaan en wanneer je zweet, kan dit voor huidirritatie zorgen.

Is de Skinbooster behandeling voor iedereen geschikt?
De Skinbooster behandeling is geschikt voor veel verschillende huidindicaties en kan ingezet worden als onder andere een anti-aging of oogkring behandeling. Daarnaast is de Skinbooster perfect voor iedereen met een droge of slappe huid, maar ook wanneer je last hebt van acne littekens of pigmentvlekken.

Heb je ook interesse in de Skinbooster behandeling?
Wil je ook graag een stevige en gladde huid door middel van een vrijwel pijnloze behandeling? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast al je vragen beantwoorden en helpen we je zo verder.

 

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: 0626306557
: 085 743 01 22
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek