Rimpels

De huid is het grootste orgaan van het menselijke lichaam en het is dan ook belangrijk om deze in goede gezondheid te houden. Vaak (en eigenlijk onvermijdelijk) ontstaan er op zekere leeftijd echter rimpels. Vaak storen mensen zich hier aan en een doeltreffende oplossing vinden is dan ook van belang.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een kosteloos intakegesprek plaats. Hierin worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut. Zowel de voor- als de nadelen van een eventuele behandeling worden met u doorgenomen.

Behandeling

Een rimpel is eigenlijk een soort plooiing in de huid die is ontstaan ten gevolge van veroudering. Hoe ouder u immers wordt, hoe minder vocht, elastine en collageen er zich in de huid bevinden. En dat zijn precies de stoffen die nodig zijn om de huid soepel te houden!

De vermindering van collageen, elastieke en vocht in de huidcellen is een natuurlijk proces dat niet tegengegaan kan worden. Natuurlijk verloopt dit proces bij de ene persoon sneller dan bij de andere en heeft niet iedereen evenveel last van rimpels. Ze kunnen echter ook ontstaan door andere factoren, zoals roken, stress en zonlicht. Een overdaad aan UV-straling droogt de huid immers uit.

De behandeling van rimpels is eenvoudig, aangezien het er gewoon om draait de huidcellen weer van genoeg vocht en mineralen te voorzien. Dit kan met een Skinbooster behandeling, waarbij door middel van microneedling de huid weer gevoed wordt. Deze skinbooster bestaat voor een groot deel uit zogenaamd hyaluronzuur, een substantie de huid jong houdt en dus rimpels tegengaat.

Hoewel hyaluronzuur van nature aanwezig is in het lichaam neemt de hoeveelheid af naarmate u ouder wordt. Het ontstaan van kleine rimpels is één van de eerste tekenen van die achteruitgang, alsook een verandering in textuur en minder stevigheid. Hyaluronzuur toevoegen door middel van een Skinbooster behandeling is dus de perfecte manier om de huid weer te hydrateren en rimpels te verminderen.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

AFSPRAAK PRIJSLIJST

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.