TCA Peeling

TCA peeling Behandeling , last van een doffe huid, acne, acnelittekens en/of huidveroudering zoals fijne lijntjes en grove poriën kunnen goed behandeld worden met de TCA peeling.

Veel mensen brengen acne in verband met puistjes en de pubertijd. Maar wat is acne eigenlijk? En wat kan een acne behandeling betekenen voor mensen met acne? Wie last heeft van acne, heeft last van ontstoken talgkliertjes in de huid. Door deze ontsteking ontstaan mee-eters en puistjes. Veel talgkliertjes zitten op het gezicht en rug, waardoor juist op die plekken acne ontstaat. Vaak ontstaat acne in de puberteit door hormonale veranderingen. Maar ook door genetische factoren, ondervoeding, stress en het Polycysteus ovarium syndroom kan acne ontstaan.

Daarnaast kan cosmetica een boosdoener zijn. Acne kan op iedere leeftijd voorkomen, zelfs bij baby’s. Al is het bij baby’s meestal heel onschuldig. Er zijn veel misverstanden over acne. Acne is namelijk niet het gevolg van het eten van varkensvlees, chocola of veel vet. Voor mensen met acne kan de acne behandeling uitkomst bieden.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een kosteloos intakegesprek plaats. Hierin worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut. Zowel de voor- als de nadelen van een eventuele behandeling worden met u doorgenomen.

Behandeling

De TCA peeling, is een combinatiepeeling die cel vernieuwing stimuleert en de dode cellen verwijdert. Hierdoor wordt de huid egaler. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van deze peeling. De behandeling wordt vaak in kuurverband geadviseerd. De behandelingen worden elke week of eens in de twee weken uitgevoerd. Ook wordt er gebruik gemaakt van een ‘post peel mask’. Dit is een crème die ervoor zorgt dat het ontstekingsproces afneemt. Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat acne verdwijnt, maar ook dat de huid er jonger uitziet.

Waarom acne behandelen? Omdat acne bij veel mensen zorgt voor onzekerheid. Daarnaast kan acne zorgen voor blijvende littekens. Ook kan een verkeerde verzorging of het uitknijpen van puistjes de symptomen verergeren.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

AFSPRAAK PRIJSLIJST

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.