Acne-therapie

Maak direct een afspraak AJ Skin Clinic

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het telefoonnummer waarop wij doordeweeks bereikbaar zijn is: 085 743 01 22. Indien wij uw oproep niet direct beantwoorden, zijn wij wellicht in behandeling. U kunt in dat geval uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat en wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken online afspraak maken per e-mail (info@ajskinclinic.nl) of via het contactformulier op onze website.

Annuleren of verzetten


U kunt een afspraak telefonisch of whats app annuleren of verplaatsen op werkdagen tussen 9.00 – 11.00 uur op telefoonnummer 085 743 01 22 en 06 87 79 61 95

Hoe ver van tevoren moet een afspraak afgezegd worden?


Een afspraak die minder dan 30 minuten duurt moet tenminste 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Duurt uw afspraak langer dan 30 minuten, moet u 48 uur van tevoren te annuleren. Bij tijdige annulering brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Te laat geannuleerd?


De kosten voor onze zorg houden wij graag zo laag mogelijk en hopen daarom op begrip voor deze maatregel. Voor het beste resultaat bespreekt uw therapeut een individueel en persoonlijk behandelplan. Behandelingen geven het beste resultaat als alle afspraken worden bijgewoond, zoals afgesproken met uw therapeut. Daarnaast had de therapeut in de tijd van afwezigheid een andere patiënt kunnen helpen.

Voor welke behandelingen geldt deze maatregel?


Het in rekening brengen van kosten voor het niet tijdig annuleren van afspraken geldt voor alle intake gesprekken en behandelingen die AJ Skin Clinic aanbiedt.

Welk bedrag wordt in rekening gebracht?


Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur van minimaal 25 euro per afspraak. Bij herhaaldelijk te laat annuleren of bij afspraken van langer dan een half uur, laser afspraken en pakket afspraken, wordt 100% van de behandeling gerekend. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

intake plannen PRIJSLIJST

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.